петък, 12 октомври 2012 г.

Камина с водна риза, която можете да инсталирате сами

Камини с водна риза TERMOFAVILLA PRO


TERMOFAVILLA PRO е камина с водна риза е на разположение в 2 мощности (Т/75 И Т/85) , 3 версии (база, отопление и отопление + производство на топла санитарна вода) и 10 варианта за изграждане на система (отворен или затворен разширителен съд, система за само за отопление или + производство на топла санитарна вода, система с допълнителен генератор на топлина и др.), за да отговарят на широк спектър от изисквания, верен съюзник на монтажника, защото подобрява работата, но също така и на потребителя, който спестява  непредвидени разходи за монтаж на отделните елементи.

TERMOFAVILLA PRO – BASE е основната версия, която позволява изграждане на система с отворен разширителен съд, в зависимост от нуждите на клиента.

Основна версия (Termofavilla Pro - Base)


Версия само за отопление или отопление + комбиниран бойлер
(Termofavilla Pro - R)


Версия за отопление и производство на топла, санитарна вода директно от камината
(Termofavilla Pro - RS)


Други камини на CLAM можете да видите ТУК

1 коментар:

  1. Статията ви е много интересна и не знаех, че има камини,които можем и сами да си монтираме.изглежда страхотна и би отивала на интериора ми. Иска ми се на вилата да има и една по модерна и различна камина, която да внася не само уют, но и стил в дневната, трапезарията или спалнята. Да има и екран през който да се виждат пламъците, но всичко това е възможно само в къща, но не и апартамент според мен.

    ОтговорИзтриване